öz


YÜK

"Eğer bugünlerde yaşam beşikten mezara bir çabalama olarak görünüyorsa, omuzlarınızı silkip, sırtınızda bu tipleri taşımamanın nasıl bir his verdiğini anlamanın zamanı gelmiştir. Sizin keşfedilecek kendi dağlarınız, gerçekleştirilecek kendi hayalleriniz vardır, ama başkalarından toparladığınız ve artık kendinizin sandığınız onca beklentiden kurtulamazsanız asla istediklerinizin peşinden gidecek enerjiniz olmaz. Büyük ihtimalle bu beklentiler yalnızca sizin zihninizde var, ama bu sırtınıza yük olmadıkları anlamına gelmiyor. Hafiflemenin ve onları kendi yollarına göndermenin zamanı geldi. (gelecek)
---
Bir insanın gerçek yaşamı, başkalarının yüklediği yalanlardan kurtulduğu yoldur. Çıplak, doğal, olduğu gibidir. Bu bir benlik meselesidir, oluşma meselesi değil. Yalan gerçek olamaz, kişilik ruhunuz olamaz. Esas olmayanı esas olan yapmanın yolu yoktur. Esas olmayan, esas olmayan olarak kalır ve esas olan, esas olarak kalır, bunlar yer değiştiremez. Ve gerçeğe ulaşmaya çalışmak daha fazla kargaşa yaratmaktan başka bir şey değildir. Gerçeğin başarılmasına gerek yoktur. Başarılamaz, zaten vardır. Yalandan kurtulunması yeterlidir.
Tüm hedefler, sonlar, idealler, ideolojiler, dinler ve geliştirme, iyileştirme sistemleri yalandır. Onlara karşı dikkatli olun. Olduğunuz haliyle, bir yalan olduğunuz gerçeğini fark edin. Başkaları tarafından kullanılan, işlenen biri. Gerçeği bulmaya çalışmak bir oyalamadır, bir ertelemedir. Yalanın saklanmak için kullandığı yoldur. Yalanı görün, kişiliğinizin yalanının derinliklerine bakın. Çünkü yalanı görmek, yalan söylemeyi bırakmaktır. Yalan söylemeyi bırakmak, artık gerçeği aramamaktır - buna gerek yoktur. Yalanın yok olduğu an, tüm güzelliği ve ihtişamıyla gerçek ortaya çıkar. Görülünce yalan yok olur, geriye kalan gerçektir."

3 Response to öz

  1. Luna says:

    mutlak gerçeğe ulaşılamaz sadece yaklaşılabilir...

  2. whymypen says:

    yaklaşmaya razıyız

  3. Adsız says:

    ancak ilk insan olsan gerçeğe ulaşabilirsin o da çevrende sana müdahale edebilcek kimseler olmayacağı için. üzgünüm ama bence hiç şansın yok

Yorum Gönder